×
Home>Collectie

Collectie

Ons assortiment vloeren bestaat in hoofdlijnen uit houten vloeren / parket, fineerparket, PVC vloeren (alleen klik) en laminaat vloeren.

Houten vloeren / parket

Onze houten vloeren bestaan uit rechte delen van 15 tot 30 cm. breed, visgraat van 6 tot 24 cm. breed, Hongaarse punt en traditioneel parket. Ons aanbod bestaat met name uit meerlaagse delen (multiplanken / duo planken) met mes en groef en een behandelde toplaag. Wij maken met name geoliede houten vloeren en voegen regelmatig een matte laklaag toe om de vloer duurzamer te maken. In onze showroom hebben wij ca. 100 grote panelen als voorbeeld echter maken wij desgewenst een (andere) kleur op maat. Met vakkundige parketteurs leggen, repareren, onderhouden en renoveren wij bijna ieder type houten vloer. Ook hebben wij een ruim aanbod kant en klare houten vloeren die vrij eenvoudig door u zelf te leggen zijn. Dit alles tegen bijzonder toegankelijke prijzen.

Fineerparket

Deze houten vloeren kunnen concurreren met laminaat en PVC. De vloerdelen hebben een klik verbinding (vergelijkbaar met de klik verbinding van een klik laminaat) en daar bovenop zit een laagje hout. Dit is een laag fineer van 0,60mm. die 7x fabrieksmatig gelakt is en daardoor goed beschermd. Samenvattend een onderhoudsvriendelijke houten vloer die gemakkelijk zelf te leggen is en heel betaalbaar.

PVC vloeren

Wij hebben enkel zware, slijtvaste, duurzame en mooie PVC vloeren in klik systeem. Wij werken al ruim 30 jaar met hout en stellen daardoor extra hoge eisen aan het decor van onze PVC vloeren. Onze PVC vloeren zijn al voorzien van een ondervloer en kunnen bij een egale dekvloer gemakkelijk rechstreeks gelegd worden. Speciaal voor de doe-het-zelver (misschien wel gemakkelijker te leggen dan een laminaat vloer).

Laminaat vloeren

Met onze collectie laminaat concureren wij met de 'bekende laminaat leveranciers', maar dan mooier, slijtvaster, duurzamer en bovenal gemakkelijker te leggen. Wij hebben enkel klik laminaat 'drop down' van zware kwaliteit.

Top