Home>Collectie

Collectie

Ons assortiment vloeren bestaat in hoofdlijnen uit houten vloeren die wij op maat maken in de ruimte (1), PVC, laminaat en houten vloeren voor de doe-het-zelver (2) en hout, PVC en laminaat voor de proffesionele gebruiker(3).

Houten vloeren op maat gemaakt

Dit kunnen massieve maar tegenwoordig met name meerlaagse vloerdelen zijn (ook bekend als multiplank of duoplank). Rechte delen varieren in breedte van 15 tot 30 cm. en in lengte van 120 tot 220 cm. Visgraat, parket en andere motiefen zoals dubbele visgraat en Hongaarse punt varieren in breedte tussen 6 en 19 cm.en in lengte tussen 30 en 95 cm. In alle gevallen kunnen de vloerdelen verouderd, handgeschraapt, geschaafd, gerookt, gebeitst, geolied en gelakt zijn.

Vloeren voor de doe-het-zelver

Voor de doe-het-zelver bieden wij enkel vloeren aan die veelal eenvoudig zelf te leggen zijn door de niet professional. Hieronder vallen onze PVC klik vloeren, fineerparket op klik, meerlaags parket mes en groef welke al behandeld zijn en laminaat vloeren. Deze vloeren zijn zowel eenvoudig zelf te leggen als dat deze bijzonder vriendelijk zijn in prijs.

Vloeren voor de proffesionele gebruiker

Hieronder vallen al onze houten vloeren, al onze doe-het-zelf vloeren en PVC dryback vloeren. Professionales ontvangen 5% korting op ons gehele assortiment (enkaal aantoonbaar zelfstandigen in houten/pvc/laminaat vloeren) en zij kunnen gebruik maken van onze showroom.

Top